ΠΕΛΣΑ: Ένας Σύλλογος όντως πολιτιστικός

ΠΕΛΣΑ: Ένας Σύλλογος όντως πολιτιστικός

  • 15 Φεβ 0

Στους Αμπελοκήπους, χρόνια τώρα, γίνεται κάτι διαφορετικό. Θεατρικές παραστάσεις, λαογραφία, εξωστρέφεια.

Με άλλα λόγια πολιτισμός. Τα πολιτισμένα- με την κυριολεκτική έννοια του όρου – μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων έδειξαν πρόσφατα ότι αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό και στην άλλη, εξίσου σημαντική ,διάστασή του. Εκείνη της συμ-μετοχής, της συμ-πάθειας της συν-ύπαρξης.Μας κάλεσαν στο όμορφο Πολιτιστικό Κέντρο όπου εδρευει ο Σύλλογος, μας άκουσαν, μας δώρισαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και υποσχέθηκαν να μας στηρίζουν.
Το ευχαριστώ απλά δεν είναι αρκετό.

Παρακάτω παρατίθεται αναδημοσίευση από το site του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων ΠΕΛΣΑ http://ampelokipi-kastoria.blogspot.com

ΠΕΛΣΑ: Δωρεά Ηλ.Υπολογιστή στην “Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν.Καστοριάς”

Στα γραφεία του ΠΕΛΣΑ στις 6-2-2010,μετά από Πρόσκληση της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων ΠΕΛΣΑ, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν.Καστοριάς.Στην συνάντηση έγινε αλληλοενημέρωση για τις δραστηριότητες των δύο Συλλόγων, αλλά κύρια η συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση στις δραστηριότητες του Καστοριανού αυτού Συλλόγου και διευρεύνηση τομέων που θα μπορούσε να υπάρξει παροχή εθελοντικής προσφοράς-βοήθειας στα παιδιά του Συλλόγου με Αυτισμό. Με ΚΛΙΚ πάνω στην επωνυμία ως άνω, μπορείτε να ενημερωθείτε από την σχετική Ιστοσελίδα για τα άτομα με αυτισμό και τις δραστηριότητες αυτής της “μη κερδοσκοπικής εταιρείας”-“μη κυβερνητικής Οργάνωσης”, στο Ν.Καστοριάς που στηρίζεται κύρια σε προσωπική εθελοντική δουλειά από γονείς,συγγενείς και φίλους ατόμων, κύρια παιδιών που έτυχε να έχουν ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και χρειάζονται ειδική φροντίδα.
Ο ΠΕΛΣΑ πρόσφερε Δωρεάν ένα Νέο Φορητό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή για τις ανάγκες λειτουργίας του ΔΣ της “εταιρείας”,καλεί δε τους συγχωριανούς μας να ενημερωθούν(και από την Ιστοσελίδα πιο πάνω) και να προσφέρουν,όσοι μπορούν την προσωπική τους βοήθεια στα παιδιά που την έχουν ανάγκη.


Leave A Comment