Συνεργασία της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και των Special Olympics Hellas

Συνεργασία της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και των Special Olympics Hellas

  • 16 Οκτ Off

Μετά από ένα πολύ σημαντικό και γεμάτο σαββατοκύριακο έχουμε τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας ανάμεσα στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και των Special Olympics Hellas, στο πλαίσιο Ανάπτυξης Προγραμμάτων  Special  Olympics στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας με δύο προγράμματα στην Καστοριά, το τμήμα κανό καγιάκ και τον στίβο.

Θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση των Special Olympics Hellas για την εμπιστοσύνη στον φορέα μας από την πρώτη μέρα επικοινωνίας για την έναρξη των προγραμμάτων στην Καστοριά και την στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια προετοιμασίας μέχρι σήμερα που έχουμε την έναρξη των προγραμμάτων στην Καστοριά.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου όπου αγκάλιασαν το εγχείρημα μας, άνοιξαν τις εγκαταστάσεις τους και δέχτηκαν να φιλοξενηθεί και ο εξοπλισμός και οι αθλητές του τμήματος κανό καγιάκ, καθώς επίσης να ευχαριστήσουμε και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς όπου στους χώρους του θα φιλοξενηθεί το τμήμα του στίβου.

Τέλος, πολύ σημαντική για την υλοποίηση του προγράμματος ήταν και η προθυμία των δύο προπονητών, του κ. Βράκα Ανδρέα για το κανό καγιάκ και της κας Δούκα Μαρίας για τον στίβο, που εθελοντικά δεσμεύτηκαν από την πρώτη στιγμή για την υλοποίηση και των δύο προγραμμάτων.

Ημέρες και ώρες προπόνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και θα είναι ανοιχτά και τα δύο τμήματα για αθλητές των Special Olympics καθώς και για εθελοντές που θέλουν να συμμετέχουν ως συναθλητές ή βοηθοί.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υποστηρικτές στο έργο μας.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Ζάγκα Αριστούλα

 


Comments are closed.