Τα παιδιά νικάνε!

Τα παιδιά νικάνε!

  • 02 Μαρ 0

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΟΔΩΡΗ & ΔΗΜΗΤΡΗ

 

Για 3η χρονιά τα καλάθια του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Θοδωρή Παπαλουκά μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά
Φέτος στηρίζουν το Παιδονευρολογικό Τμήμα Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης & την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς
174.000€ έχει μέχρι σήμερα προσφέρει η εκστρατεία σε δράσεις για παιδιά
 
 

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011.
 Καλάθια αγάπης για 3η χρονιά θα μετράνε ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στο πλαίσιο της κοινωνικής εκστρατείας της WIND Ελλάς «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ».
 
Οι κορυφαίοι Έλληνες μπασκετμπολίστες συνεχίζουν και φέτος τη συνεργασία τους με τη WIND αποκλειστικά για την εκστρατεία «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ», μια πρωτοβουλία που έχει μέχρι σήμερα έμπρακτα στηρίξει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αλλά και τις τοπικές κοινωνίες. Φέτος είναι η 3ηχρονιά που οι δύο αθλητές θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης σκοράροντας και στηρίζοντας δύο κοινωνικούς φορείς.
 
Για τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου – συμπεριλαμβανομένου του τελικού Κυπέλλου, του Πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκα- η WIND θα προσφέρει 100€ για κάθε καλάθι του Θοδωρή και του Δημήτρη.
 
Τα χρήματα από τα καλάθια του Θοδωρή θα αποδοθούν στοΠαιδονευρολογικό Τμήμα Νοσοκομείου Παίδων Πεντέληςγια την αναμόρφωση 2 ειδικών θαλάμων ώστε να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας και φροντίδας των μικρών ασθενών, ενώ ο Δημήτρης επέλεξε να στηρίξει τις ανάγκες ανάπλασης των χώρων του Κέντρου Ημέρας τηςΕταιρείας Προστασίας Ατόμων μεΑυτισμό Ν. Καστοριάς,στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
 
 
Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων, ο κος Γεώργιος Πάνος, Πρόεδρος Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς και η Συντονίστρια-Διευθύντρια του Νευρολογικού Τμήματος Γ.Ν.Π.Π, Δρ. Αντιγόνη Παπαβασιλείου ευχαρίστησαν θερμά τη WIND και τους δύο παίκτες που έρχονται να στηρίξουν το έργο τους και δεσμευτήκαν ότι θα αξιοποιήσουν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες।
 
Στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου για την ανακοίνωση της συνέχειας της εκστρατείας, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, κ. Γιώργος Τσαπρούνης ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε για 3ηχρονιά την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ. Μέχρι σήμερα, χάρη στην πρωτοβουλία αυτή έχουμε συνεισφέρει 174.000€ σε φορείς και ιδρύματα για τα παιδιά. Ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό όλοι μας –με όποιον τρόπο μπορούμε- να δείχνουμε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τη στήριξή μας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θοδωρή και το Δημήτρη που αγκάλιασαν και φέτος την προσπάθεια προκειμένου όλοι μαζί να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά που εξυπηρετούνται απότο Παιδονευρολογικό Τμήμα Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς».
 
 
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε δήλωσή του σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η καμπάνια “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ”. Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος θα σκοράρουμε στο γήπεδο, προσφέροντας ταυτόχρονα για έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό ο καθένας μας. Όπως έπραξα και την πρώτη χρονιά της καμπάνιας, έτσι και τώρα τα έσοδά της από τους πόντους που σημειώνω θα πάνε υπέρ μιας κοινωνικής οργάνωσης που
δραστηριοποιείται στη γενέτειρα μου, Καστοριά. Πρόκειται για την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς. Μέσα από αυτή την προσπάθεια τόσο η WIND όσο και εγώ προσωπικά στεκόμαστε στο πλευρό των παιδιών και των έφηβων της Καστοριάς που έχουν ανάγκη αλλά και των οικογενειών στο μεγάλο αγώνα που δίνουν καθημερινά για τη βελτίωση της ζωής τους».
 
Το ίδιο και ο Θοδωρής Παπαλουκάς: «Η συνεργασία με τη WIND ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και κάθε σεζόν αποκτά μεγαλύτερο κοινωνικό χαρακτήρα. Με την καμπάνια “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ” την οποία υποστηρίζει η WIND, κάνουμε λίγο καλύτερη την ζωή των συνανθρώπων μας. Θεωρώ σημαντικό το ότι γνωρίζω πως όταν σκοράρω δεν βοηθώ μόνο την ομάδα μου αλλά και τα παιδιά. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από τους πόντους που σκοράρω θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παιδονευρολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Είναι καθήκον μας να βοηθάμε με κάθε τρόπο τα παιδιά, έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον».
 
Την πρώτη χρονιά που οι δύο παίκτες συμμετείχαν στην εκστρατεία «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά και στα παιδιά του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο οι διεθνείς άσοι σκόραραν για τα παιδιά του Δήμου Αχαρνών και την κατασκευή ενός υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή τους.
 
Συνολικά η WIND μέσω της εκστρατείας «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ», η οποία υλοποιείται από το 2008 σε συνεργασία με αθλητές και ομάδες από τον χώρο του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, έχει συνεισφέρει σε ιδρύματα για τα παιδιά το ποσό των 174.000€. Αναλυτικά τα ιδρύματα και οι φορείς που έχει ενισχύσει είναι: Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» & Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδων» στο Ηράκλειο Κρήτης, Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς, Δήμος Αχαρνών, Ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου στην Αθήνα.
 
Ο Δημήτρης και ο Θοδωρής θα συνεχίσουν να επικοινωνούν με τους φίλους τους μέσα από το προσωπικό τους blog στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://papaloukas-diamantidis-blog.wind.com.gr/ ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για το ποσό που συγκεντρώνεται για κάθε φορέα μετά από κάθε αγώνα.
 
-ΤΕΛΟΣ-

 


Leave A Comment